Landdrift website gaat live!

Ik werk al enkele jaren aan een concept voor functie-combinaties in het buitengebied. Iets waar ik hartstochtelijk in geloof en mijn hele leven voor om ga gooien. Nadat ik een half jaar geleden  een locatie vond voor mijn concept, en nu ook veelbelovende gesprekken voer met de lokale overheden over de realisatie, durf ik er eindelijk mee naar buiten te treden. Daar gaat ie dan: de website van landdrift is nu live!

Read more articles

Oogst van lisdodde in Helmond

In samenwerking met Waterschap Aa en Maas heb ik de afgelopen weken een bijeenkomst mogen...

Read Story

Nieuw project: LEADER-aanvraag de Brabantse Peel

LEADER is een Europees subsidieprogramma om de leefbaarheid en economie op het platteland te ontwikkelen...

Read Story

Nieuw Project: Bio-based bouwen

Biobased bouwen met natuurlijke duurzame materialen is een beweging die niet meer te stoppen is....

Read Story
Arrow-up