Start eerste kwalitatieve onderzoek

Na bijna twee jaar non-stop werk aan mijn literatuur studie, wat onderdeel is van mijn promotieonderzoek aan de Vrije Universiteit, ga ik deze maand eindelijk (weer) starten met mijn eerste empirische studie. Volgende week ben ik in Amsterdam om samen met mijn recent aangehaakt supervisor Steven te bespreken hoe dit eerste kwalitatieve onderzoek vorm te geven. Graag wil ik inzicht krijgen in de invloed van de projectmanagers op het slagen of falen van een project, en op welke momenten of setting deze invloed het meeste het verschil maakt. Hoe ik dit precies ga onderzoeken en welke professionals ik hiervoor zal gaan interviewen wordt de komende weken verder duidelijk. Spannende nieuwe fase, ik heb er zin in!

Read more articles

All the best for 2023

I love the last few weeks of the year for its obvious opportunity to be...

Read Story
Arrow-up